Cargando....
Concello de Lugo
29/10/20
NOVAS
Escoita esta páxina

O III Concurso de Tapas xa conta cos catro finalistas da modalidade creativa


# Xoves, 27/09/2007
O xurado reunirase este venres, 28 de setembro, para elexir os finalistas da tapa tradicional

 xurado integrado polos cinco docentes de hostelería da provincia de Lugo: Celia García Pena, Carlos Torres Penas, Jenaro Fieira Noya, Concepción Carreiras Vizoso, Juan Luis González Riveiro, elixiu os catro finalistas da modalidade de tapa creativa.

Desde as 11:00 horas e ata as 14:00 horas o xurado estivo degustando as 18 tapas que participaron nesta categoría. Tras unha ardua deliberación os catro aspirantes ó 1º e 2º premio de tapa creativa son os seguintes:

Xuliana de lura e vieira con caviar de orizos

RESTAURANTE CAMPOS

 

Hamburguesa de sepia con pan de marisco coas súas patacas falsas fritas e ata o ketchup de Galicia

HOTEL JORGE I

 

Cachola de porco celta, caviar de grelos e aire de cachelo

RESTAURANTE ESPAÑA

 

Carrilleira de ibérico e o viño Mencía

CERVECERÍA LA ESTRELLA

 




O xurado de finalistas volverase a reunir mañá no Gran Hotel para determinar os catro finalistas na modalidade tradicional para o cal degustará as 15 tapas participantes.

O vindeiro luns, 1 de outubro, un xurado de expertos decidirá cales dos oito establecementos se alzan con algún dos catro premios do 3º concurso de tapas.



Compartir:
Facebook Del.icio.us My Yahoo Technorati Meneame Wikio
RSS                                      Plan Avanza,Abre fiestra nova Instituto de Crédito Oficial,Abre fiestra nova