Cargando....
Concello de Lugo
25/04/24
NOVAS
Escoita esta páxina

O restaurante Paprica gaña o Concurso de Tapas de Lugo que organizan o Concello e a Asociación de Empresarios da Hostalería


# Mércores, 01/10/2014
A tapa gañadora está composta por lombo de pescada a baixa temperatura con crocante de arroz negro e xeado de tomate asado

Imaxe Asociada
O gañador do décimo Concurso de Tapas de Lugo foi o restaurante Paprica, que concorreu cunha proposta de lombo de pescada a baixa temperatura con crocante de arroz negro e xeado de tomate asado. Este concurso está organizado polo Concello, a través da Concellería de Cultura, Turismo, Xuventude e Promoción da Lingua, que dirixe Carmen Basadre, e a Asociación Provincial de Empresarios da Hostalería.

O segundo clasificado neste certame foi o Restaurante España, que este ano elaborou unha tapa de vieira, fideos de cabaciña aromatizados con soia e laranxa, e todo isto acompañado por tempura de codium fresco e caviar de soia, salsa de ostras e teriyaki. Finalmente, o restaurante Campos fíxose coa terceira posición grazas á súa proposta de tronco de bonito á brasa sobre salsa de manga agridoce, cogomelo confeitado e xuliana de feixón salteado.

Esta é a relación dos dez locais hostaleiros máis votados:
  1. Paprica
  2. Restaurante España
  3. Campos
  4. El Riba
  5. Casa D’Auga
  6. Verruga
  7. Canela Bakery Coffee
  8. Arrocería Os Cachivaches
  9. As Tapiñas
  10. Segredo

Entre estes locais, do 6 ao 9 de novembro, un xurado técnico escollerá a mellor tapa creativa, a mellor tapa tradicional e a mellor maridaxe con viño da Denominación de Orixe Ribeira Sacra.


Compartir:
Facebook Del.icio.us My Yahoo Technorati Meneame Wikio
RSS                                      Plan Avanza,Abre fiestra nova Instituto de Crédito Oficial,Abre fiestra nova